Selecteer een pagina
Wij zijn specialisten op het gebied van reclame en communicatie

Creatief

Een totaalpakket

Samenwerken

In 2020 heb ik mijn bedrijfsnaam (CreaRosa Grafisch ontwerpen) veranderd in Roos Ontwerp en bundelen Ronald Lubbers en ik onze krachten en bieden een totaalpakket op het gebied van reclame en creatieve communicatie.

Ronald is met zijn bedrijf IJsselMedia specialist op het gebied van fotografie, webdesign en video. Wij bedienen klanten in de hele Liemers en de Achterhoek.

Netwerk

Een zorgvuldig opgebouwd netwerk van specialisten garandeert een snel en goed resultaat voor iedere opdracht.

17 jaar ervaring als zzp-er

17

Even voorstellen

Rosa Künne-Hippmann

Rosa Künne-Hippmann

Grafisch ontwerper

Specialiteiten

Grafisch ontwerp, typografie, reclametekst, fotobewerking / retoucheren. Eigenschappen: Creatief, dienstverlener, efficiënt, eerlijk, perfectionist.

Sinds 2003 verzorg ik met veel plezier creatieve communicatiemiddelen, met als basis een diploma grafisch ontwerpen aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. 

Ik hou van mooie lettertypen, mooie beelden, maar dat is niet het enige leuke aan mijn vak! Het leuke aan zzp-er zijn is de afwisseling. Ik ben eigenlijk alle medewerkers van een reclamebureau in één. Naast het ontwerp verzorg ik ook de digitale drukwerkvoorbereiding en regel ik het drukwerk of presentatiemateriaal. Daar heb je geen omkijken naar. 
Ronald Lubbers

Ronald Lubbers

Fotograaf, filmer, webdevelopment

Specialiteiten

Product- en portret fotografie, fotobewerking, aerial fotografie,vloeistof fotografie, video producties, regie, webdevelopment obv WordPress.

Ronald is exposerend kunstenaar en met zijn bedrijf IJsselMedia specialist op het gebied van fotografie, video producties en web-development.

IJsselMedia is sinds 2005 hèt all in media bureau uit Giesbeek voor reclame en communicatie. Je kunt je B2B-boodschap of concept bij ons laten vertalen naar concrete multimedia: videoproducties, fotografie en ontwikkeling van CMS websites.