Selecteer een pagina
Wij zijn specialisten op het gebied van reclame en communicatie

Creatief

Een totaalpakket

Samenwerken

In 2020 heb ik mijn bedrijfsnaam (CreaRosa Grafisch ontwerpen) veranderd in Roos Ontwerp en bundelen Ronald Lubbers en ik onze krachten en bieden een totaalpakket op het gebied van reclame en creatieve communicatie.

Ronald is met zijn bedrijf IJsselMedia specialist op het gebied van fotografie, webdesign en video. Wij bedienen klanten voornamelijk opdrachtgevers uit de Liemers ( Zevenaar, Rijnwaarden, Duiven, Westervoort, Didam)  en de Achterhoek.

Netwerk

Een zorgvuldig opgebouwd netwerk van specialisten garandeert een snel en goed resultaat voor iedere opdracht.

18 jaar ervaring als creatief dienstverlener

18

Even voorstellen

Rosa Künne-Hippmann

Rosa Künne-Hippmann

Grafisch ontwerper

Specialiteiten

Grafisch ontwerp, concept ontwerp, communicatie-advies, typografie, reclametekst, fotobewerking / retoucheren, dtp, meedenken, organiseren, verbinden, netwerken

Rosa studeerde grafisch ontwerpen aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Hier leerde ze vooral veel van typografie en conceptdenken. Ze deed enige ervaring op bij een reclameburo maar ze miste afwisseling en besloot ze verder te gaan als dienstverlenend zzp-er.

Naast het creatieve ontwerp verzorgt ze ook de digitale drukwerkvoorbereiding en regelt o.a. drukwerk en belettering. 

Ook geeft ze advies over mogelijkheden en kosten van gedrukte- en online media.

 
Ronald Lubbers

Ronald Lubbers

Fotograaf, filmer, webdevelopment

Specialiteiten

Product- en portret fotografie, drone fotografie, video producties, regie, webdevelopment obv WordPress.

Ronald is exposerend kunstenaar en met zijn bedrijf IJsselMedia specialist op het gebied van fotografie, video producties en web-development. Ook is hij EASA gecertificeerd Dronepiloot.

IJsselMedia is sinds 2005 hèt all in media bureau uit Giesbeek voor reclame en communicatie. Je kunt je B2B-boodschap of concept bij ons laten vertalen naar concrete multimedia: videoproducties, fotografie en ontwikkeling van CMS websites.